Teljes bizalommal és hittel fekszel az ágyon – tudjuk, működik.
Én ALOHA hullámmal masszírozlak – s kérdésedre a válasz megérkezik.

– Witold Stanislaw Kucharczyk után szabadon

ALOHA! – Megosztom veled a szeretet rezdülését!Vágyta a testem az érintést. Kíváncsi voltam, hogyan jelennek meg a testi érzékelésemben az utóbbi időszak felismerései, változásai. Mi mutatkozik meg a legbölcsebb és legőszintébb tapasztalási terepemen? Elmentem hát négykezes férfi-női lomilomi masszázsra Barbaráékhoz.

Frenetikus élmény volt. Mosolygós, szárnyaló, sírós.

A négy kéz szétfolyó androgün plazmává gyúrt, simogatott. Egyszerre éreztem, hogy lehet erős a puhafimonságú Nő és gyengéd az erős Férfi.

És hogy mindezek jól és rendben vannak együtt.


Töltötték a hiányaimat, gyógyították a sebeimet. Csodálatos, biztonságot adó, szeretetteljes figyelemmel.

Enikő

2021.10.15.
Szívből ajánlom mindenkinek!!! 😃 Kivételes összhangban, nagy szeretetben masszíroztak! Nagyon régen tudtam így ellazulni! Köszönöm!!! 🥰


Révész Ildikó
négykezes Lomilomiban részesült

2021.09.24.
Barbaránál több alkalom után úgy érzem, hogy ez számomra már szinte egy terápia. Mindig „más” állapotba kerülök a lomi-lomi alatt. Nagyon nagyon ott vagyok és figyelek, és közben le is lazulok teljesen. Mint egy irányított meditáció. Csodálatos. Érzékelem részéről a teljes figyelmet. Az is fantasztikus, hogy nincs két ugyanolyan élmény, mindig az adott állapotomra válaszol szenzitíven és kreatívan.

Nem is értem, hogy lehet lomi-lomi nélkül élni? 🙂


Szathmári Lóránt

2021.06.08.
A minap sikerült eljutnom masszázsra. Hosszú idő óta nem voltam olyan alkalmon, melybe úgy bele tudtam volna magam engedni, hogy belealudjak. A finom, lassú érintések elringatták csapongó gondolataimat. Olyan érzéseket keltetek bennem, mintha ez a folyamatos mozdulatsor megállt volna egy lélegzetvételre, melyben a szerető csend magához tudott ölelni. Nehezen körülírható annak a jóleső érzése, melyet a mozdulatok hullámain keresztül ebben a határok nélküli kapcsolódásban megtapasztaltam.

Szívből kívánom, hogy mindenki élje át ezt az érzést, elengedve korlátozó félelmeit, a teljes önátadásban. Köszönöm! 🙏

Aki nő Lomi-lomi masszőrt keres, szívből ajánlom Kvassay Barbarát.Takács Balázs

2021.06.07.
Amit Barbara művel, azt csak egyetlen szóval tudnám jellemezni... FANTASZTIKUS!! Igazi feltöltődés, amit az ember aztán kamatoztatni tud az élet egyéb területein...

Aloha!


Bene Barbara

2021.01.26.
Óceáni nagyenergiák, szív kéz és lélek összhangjával és erejével. Köszönöm Barbara!


Csikvölgyi Barbara

2020.06.23.
Szavakkal nehéz is leírni az élményt, amit kaptam... Barbara csodás személyiség, az egész kezelés a lényéből áradó szeretettel teli, tényleg igazi szeretetmasszázst kaptam.   


Fűtött masszázságy, hangulatos fények és egy óra csoda lomi-lomi a testnek és léleknek. Mindenkinek jó szívvel ajánlom.


Farkas-Boross Zita

2019.10.02.Ha a nőiségeddel dolgoznál...

Masszázsterapeutaként számos alkalommal kaptam visszajelzést arról, hogy erőteljesen érzékelhető támogató minőségű női energiát közvetítek. Bizony sok munkám van abban, ahogyan most megélem nőiségemet. Rendkívül motiváló számomra, hogy már én is tudom erősíteni és gazdagítani a hozzám forduló nőtársaimat.

Miért fontosak a vélemények? 

Gyakori, hogy személyes szolgáltatás keresése esetén baráti ajánlásokra hagyatkozom. Ám van, amikor olyan útra merészkedem, ahol ők még nem jártak, s ekkor szívesen olvasom a személyes hangú, hiteles véleményeket, ajánlásokat. Talán te is hasonlóképpen vagy ezzel.

Ha úgy érzed, van már elegendő tapasztalatod és írnál ajánlást rólam, azzal segítenéd az útkeresők döntését, s egyúttal hozzájárulsz mindannyiunk gyógyulásához is. ️


Köszönöm!