Amikor együtt vagyunk hálát adunk a találkozásért, kapcsolódásért, tapasztalásért, egymás gazdagításáért és felemeléséért is.


Az alábbiakban olyan társszakmai kollégák mutatkoznak be, akikkel személyes kapcsolatban vagyok, bízom bennük.

 
Természetesen tanítóimat is nagyrabecsüléssel és szeretettel ajánlom számodra – őket a Kapcsolódó tanulmányaim címsor alatt találod meg (lásd a Magamról oldalon).  


Alexander technika

Hegedűs Zoltán

Alexander Technique International tanára.

„Azzal foglalkozom, hogy a hozzám fordulók megismerjék és megértsék önmaguk működését. Ez a módszer a testen, a mozgáson keresztül tanít.


Családállítás és biodinamikus kranioszakrális kezelés

Melocco T. Anna

családállító és biodinamikus kranioszakrális kezelő

„A családállítás olyan út számomra, amit csak tapasztalat útján lehet továbbadni. A szabályok, amiket Hellinger felállított, a lélek törvényei, amelyeket nem lehet felülírni, csak megérteni és megtapasztalni.”


Holisztikus táplálkozási tanácsadás

Farkas-Boross Zita
Integratív életmód és étrendi konzultáns

„Vannak orvosok, dietetikusok, akik a saját területükön kiváló szakmai intervenciókat alkalmaznak, de a módszerem ettől eltérő: az egész embert nézem. A laboreredményeinek, orvosi diagnózisainak összefüggéseiből a kirakós darabjait helyezem egy rendszerbe, de legfőképpen a tüneteire figyelek: összességében milyen panaszai vannak, amik gátolják az egészséges egyensúly kialakításában.” 


Jóga / Dúla

Turóczi Ágota

baba-mama jóga, kismama jóga oktató, dúla

„Vallom, hogy minden nőben ott rejtőzik az az ősi tudás, melynek birtokában a szülést-születést csodálatos, misztikus, de teljesen természetes dolognak élhetjük meg. Dúlaként és a kismama jógával szeretnék segíteni, hogy minél több kismama valóban áldott állapotban érezze magát, és minél több kisbaba természetesen, szépen szülessen meg.”


Mentálhigiénés segítség

Véghelyi Anna

mentálhigiénés segítő szakember, Liget szépe meseterapeuta

„Rohanó mindennapjainkban nem könnyű egyensúlyban maradni. Érzékeljük, hogy kevés az egymásra fordított idő, figyelem. A mindennapi rutinban pedig sokszor ugyanazokba a kommunikációs helyzetekbe kerülnek a családok, és nehéz rálátni, mi okozza a feszültséget. Az egyéni konzultáció teret és időt adhat, hogy ránézzünk milyen mintázatok mentén reagálunk.

Mindannyiunk életében vannak nehéz, fájdalmas, feszültségteli időszakok, amelyekben nem könnyű kapaszkodót találni vagy elhinni: van kiút. Segíthet egy szakember, aki kísér, segít, támogat ebben a periódusban.” 


Légzés – Jóga – Meditáció – Energiakódok

Weichinger Andrea

„A légzés számomra csoda. Legalapvetőbb életfunkciónk, mindig velünk van és számtalan módon tudjuk használni arra, hogy életünk minőségét megváltoztassuk. A légzés tudatos irányításával harmóniába rendezzük személyiségünk szétszóródott részeit, a testünket, az érzelmeinket, a gondolatainkat és a szellemünket.
Az általam használt és tanított légzéstechnikákkal beindíthatjuk azokat a megrekedt energiákat, amik valamilyen testi vagy lelki trauma nyomán elakadtak. Az energia akadálytalan áramlása a testben már önmagában is örömérzetet okoz. Ahogy egyre több és finomabb energia áramlik bennünk, annál könnyebben ki tudjuk teljesíteni élethivatásunkat.”


Spirituális tanácsadás, tarot-elemzés

Vizdák Andrea

spirituális tanácsadó, tarot-elemző

Vizdák Andrea vagyok, spirituális tanácsadó, tarot-elemző. Ha valaki az én segítségemet kéri bármilyen élethelyzetben, igyekszem abban támogatni, hogy mielőbb ki tudjon kerülni a nehézségeiből, legyen az párkapcsolati vagy egyéb más probléma az életében és emelkedni tudjon. Ehhez szükség van a kölcsönös együttműködésre. Abban hiszek, hogy mindig lehet jobb és minden megváltoztatható, ha tudatosan élünk.