Az útra együtt indulunk. Én gyengéd érintéssel kísérlek, biztonságban megtartalak, s te új életerővel töltődsz fel.

Integrált Lomilomi® masszázs – TESTMUNKA a javából!


A polinéz hawaii gyógyítók, a kahunák tradicionális technikái közé tartozott ez a masszázs, amelyet szent helyen; a „tapu”ban végeztek. A lomilomi masszázs az öngyógyítás folyamatának elindulásához teremt helyzetet, segítségével valóra válhat a vágyott harmónia érzelmeink és fizikai, valamint szellemi állapotunk között.


A masszázs során a földiekhez és égiekhez kapcsolatot teremtő Hula tánccal mintegy áldást adva, éber és fókuszált jelenléttel, energiát aktiváló lélegzésünk összehangolásával egységbe kerülve, meleg olajjal, gyengéden – jellemzően alkarral és tenyérrel – érintelek téged. Ahogy átengeded magad az érintés állandó változásának, a kisebb, rövidebb, hosszan elnyúló, egészen lágy, vagy éppen erőteljes mozdulatoknak, a tenger tisztító hullámai átáramlanak rajtad. 


Élménnyé váló relaxáció 

Tapasztalásod – épp ahogy a masszázs is – minden alkalommal más és más lesz. Te és én, akkor és ott... Ám kérlek légy magaddal jóságos; a Lomilomi a spirituális elemek szándékolt elfogadása nélkül is különleges feltöltődést ad. Sohasem olyan erőteljes, hogy fájjon is, és nem dolgozunk a komfortzónádon túl. Minden a te ütemedben, rád hangolva történik. 


Kívülről befelé – Belülről kifelé

Az önmagad iránt nyitott elköteleződéssel megélt mély és megengedő állapotban tested és lelked közös öngyógyító folyamataként érzelmi, fizikai és szellemi síkon is történik változás. Intuícióid szabad utat kapva erőteljessé válnak. Többé nem fogsz félni meghallani lelked üzeneteit. Újra eleven, tettrekész és döntésképes leszel. Az izomgörcsök elsimulnak, testtartásod, járásod, hangod a felismerések által végre megkönnyebbült benső, igaz, téged mindig is elfogadó és szerető, tiszta lényedet tükrözik vissza.


Mit jelent az integrált kifejezés?

Tanítóm, Witold Stanislaw Kucharczyk gondolatait idézve: a lomilomi képzés azért kapta az integrált elnevezést, mert valójában többféle hawaii forrásból eredő, gondosan kiválasztott fogásokat és technikákat tartalmaz, amelyek együtt teremtik meg a lomilomi masszázs harmóniáját. Az a személy, aki időt és energiát nem sajnálva, mindezt elsajátítja, képessé válik egy másfél-, két-, vagy akár három órás komplex, templomi stílusú lomilomi kezelés adására. 

(http://integratedlomilomi.hu)


Hogyan lehet sorsfordító tapasztalás?

A lomilomi masszázs fizikai tulajdonságai hasonlóképpen az egyéb masszázsokhoz; az izmok ellazítását, a keringés fokozását, az életenergia felszabadítását támogatja.

 
Ám a hawaii hagyományok valami különlegességet is a masszázsba szőttek az ALOHA-val:

– a másik lélek köszöntését;

– a jelenben az élet igenlését, örömét;
– mindent, ami éltet és felemel;
– s a hitet, hogy az így „szerető kezek” nemcsak a fizikai feszültséget,
hanem a mentális, érzelmi és lelki blokkok feloldását is segítik.


Új életszakaszba lépéshez a Lomilomi az ÁTKELÉS RÍTUSÁVAL segít téged, ha szándékod tiszta és tudatos, hogy megszabadulj korlátozó hiedelmeidtől.

Ehhez kérjük őseid, az istenek, a mesterek és a sámánok 

ALOHA – szeretettel

KALA – szabadsággal, 

MALU – békével, 

MANA – erővel, 

PONO – bölcsességgel való áldását terád.


Miről is szól ez az egész?

„A ki nem fejezett érzés kívülről befelé, az idegpályák mentén vándorol. A szervezet külső régióiból indul, s a gerincvelőn keresztül feljut az agyba. Először akkor nyer kifejezést, amikor eléri a jobb oldali agyféltekét. Az érzelmek visszatartásához – mely lehet tudatos és tudattalan – bizonyos mennyiségű energiára van szükségünk. Testünkben léteznek olyan gátló molekulák és impulzusok, melyek megpróbálják elnyomva tartani az érzelmeket és az információkat. Ebből az következik, hogy elfojtott érzelmeink testünk bármely részében felhalmozódhatnak – a bőrben, mélyebben egy szervben, a belekben és a gerincvelő idegdúcaiban is.

A testükben felhalmozódó elfojtott érzelmek tulajdonképpen énünk tudat alatti részét képezik. Azzal, hogy a feszült vagy fájós testrészekkel valamilyen módon kapcsolatot teremtünk, és hagyjuk őket „beszélni”, kezdetét veheti a felszabadító folyamat, ami olyan mintha hirtelen rengeteg energiával töltekeznénk fel. Ha energiáink egy része már nincs lekötve gátolt érzelmeink által, több marad saját magunk számára. Csak ekkor tudjuk valamennyi adottságunkat hasznosítani.

A hipnózis, a jógalégzés és más, energiaműködésre alapozott terápiák [éppen ilyen a lomilomi masszázs is] mind olyan módszerek, amelyek változásokat hoznak létre tudat alatti szinten. Fontos viszont, hogy utat is engedjünk ezeknek a változásoknak.

Amikor a gátak megszűnnek, öröm és pozitív érzések áraszthatnak el bennünket.

Hogy miért van ez így? Azért, mert a fel nem dolgozott, ki nem zokogott fájdalom hártyaként veszi körül az életörömöt. Azért, mert a harag megfojtja a pozitív érzések és a szexuális energia áramlását.”

(Susanna Ehdin: Az öngyógyító ember)


Engedd érezni...

A Lomilomi a legcsodálatosabb TESTMUNKÁK egyike. Gyakorolni kell. Minél többször részesíted magad benne, annál jobban tudod javadra fordítani.
Kezdetben vagy akár mindig, ruhában is fogadhatod. A lényeg a szeretetteljes érintés, mellyel közelebb kerülhetsz önmagadhoz. Engedd meg magadnak a hullámok keltette érzések megélését. 
Tested egészét egyszerre átfogó érintések érdekében a teljes testes meleg olajos masszázst kényelmi szintednek megfelelően részben takarva vagy ruhátlanul kapod, azonban intim testrészeidet minden esetben pareoval takarom.


A Lomilomira érdemes rákészülni

Tápláld tovább benső fényed mely azt üzente, szükséged van a Lomilomira. Valami megszólított téged, talán egy kifejezés amit olvastál, amivel azonosulhattál. Talán már a változás, a fordulat vágya is éledezik benned. Ha elmerülsz magadban és visszaidézed a vágy megszületését, azzal intuíciódat bátorítod, felkészíted magad Az üzenet” fogadására.


Masszázs előtt kérheted legbenső lényedet, hogy adjon választ a téged aktuálisan foglalkoztató kérdésre, ám megteheted azt is, hogy azzal a tiszta szándékkal érkezel, miszerint rábízod magad a belső bölcsességedre, s elfogadod, hogy az fog feltárulni számodra, amire akkor és ott leginkább szükséged van.


Vajon neked is jólesne? 

Azok számára adok Lomilomit, akik készek a velem való kapcsolódásra, segítségre van szükségük az önmagukhoz vezető út megtalálásához.

Amikor ezen az ajtón együtt belépünk, s érintésem által elindulunk az önismereti utazásra, akkor újabb ajtók mutatkozhatnak meg, s így – velem vagy akár mással – a továbbhaladás lehetősége is megnyílik számodra.


Adj végre teret magadnak magadban!

Hogy a pillanatot ne túléld, hanem a JELENT megélve élvezd létezésed, ahhoz most kell a MEGENGEDÉS befogadó, teremtő állapotát megadd magad számára.


Az útra együtt indulunk. Én gyengéd érintéssel kísérlek, biztonságban megtartalak, s te új életerővel töltődsz fel. 


Gyere, hogy megismerve valódi lényed, otthon érezd magad a bőrödben, s ezzel örömöt és változást vigyél szeretteid életébe is. Ebben a belső munkádban segítelek téged az Integrált Lomilomi® masszázs kezeléseimmel.