E Komo Mai! – Légy üdvözölve!


Ha szereted jól érezni magad a bőrödben, akkor bizonyára már sok mindent kipróbáltál. Számos olyan klasszikus és modern egészségügyi terápia és testkezelés van, amely segítségével edzettebbé, egészségesebbé, kiegyensúlyozottabbá válhatsz. 


Az ősi időkben a világ távol eső pontjain élő sámánok és gyógyítók egymástól függetlenül olyan holisztikus tapasztalatokat és gyakorlatokat őriztek, melyek összevetve, lényegüket tekintve számos egyezést mutatnak. Az érzelmi, szellemi és fizikai állapot figyelembevételével valóban személyre szabott gyógyító kezelések történtek.  


Ám évezredeken át csak a kiválasztottak nyertek beavatást a tudás bölcs birtoklására és gyakorlására. Így volt ez sokáig Hawaii tradicionális masszázsával a Lomilomival is. 


A Lomilomi nem egy a masszázsfajták közül. Nevezik a masszázsok királynőjének és a szerető kezek masszázsának is, azonban lényege sokkal mélyebb értelmű. 


A hawaii emberek nemzedékről nemzedékre átörökített archaikus tapasztalásaik alapján úgy tartják, hogy 

Pa ka ʻili, pa ka i wi.
– Amikor megérinted a bőrt, a csontokat is megérinted. 


Az életünk során megélt élményeinket testünk sejtszinten raktározza, sok esetben tudatunk elől is mélyre rejtve. A fel nem dolgozott rossz érzésektől a test merevvé, fájdalmakkal átszőtté válik. Az ítélkezéstől mentes, szeretetteli elfogadó érintés hatására a test és a lélek esélyt kap a gyógyulásra. 

 

A lomilomi masszázst napjainkban már világszerte olyan hiteles és ősi gyógymódnak tekintik, amely terápiás egészségügyi gyakorlatként is szolgál. Az egyedülálló érintés a spirituális elemek tudatos szellemi, lelki befogadása nélkül is különleges feltöltődést ad. 


Gyere, ha szeretnéd végre otthon érezni magad a bőrödben, s ezzel örömöt és változást vinni szeretteid életébe is.


Én a szeretetteljes és megtartó figyelmemet adom neked a jelenben. 

Te mit adsz meg magadnak?


Az érintés a vigasztalás és a megnyugtatás legalapvetőbb eszköze, amitől a kedvesen megérintett személy rögtön jobban érzi magát.

Az érintésünk erejével mély megnyugvást és vigaszt nyújthatunk a szenvedőknek, csökkenthetjük a fájdalmaikat, feszültségüket és szorongásukat, és egészen a sejtek szintjén ösztönözhetjük a gyógyulásukat.

A betegségek és a súlyos sérülések a betegeket sokszor úgy sodorják magukkal, mint egy katasztrofális földcsuszamlás. Úgy érzik magukat, mint aki csapdába esett, magányosan és egyedül.

Az emberi törődést kifejező érintés lehet az egyetlen dolog, ami biztonságot és reményt nyújt a számukra.

Amikor megérintjük a betegeket, ők is ugyanúgy megérintenek minket. Ezekben a pillanatokban rádöbben az ember, hogy nincs egyedül a félelmeivel és a szenvedésével, sem betegként, sem pedig szakemberként.

Ezek az érintések ráadásul a saját testünkre is gyógyítóan hatnak.

– dr. Robin Youngson: Együttérző gyógyítás – Szemléletváltás az orvoslásban 
Szeretnél végre sorsod navigátorává válni?

A Lomilomi a legcsodálatosabb TESTMUNKÁK egyike. Gyakorolni kell. Minél többször részesíted magad benne, annál jobban tudod javadra fordítani.

Ez engem is érdekel
Készen állsz régóta korlátozó hiedelmeid elengedésére?

Talán te is szívesen olvasol személyes hangú, hiteles véleményeket, ajánlásokat, amikor  ismeretlen útra merészkedsz.

Igen, kíváncsi vagyok a véleményekre
Mutassam hol találsz meg?

Kliensfogadás csak előzetes bejelentkezés alapján.
 
+36 20 440 7775

Megnézem a térképen